Kinderkamer muurdecoratie Trein, Vliegtuig & wolken decoratie set.

Kinderkamer muurdecoratie Trein met twee vliegtuigjes en een set van 8 wolken, de walldecor decoratie stickers zijn verplaatsbare en breng je bijvoorbeeld aan op de kast of wand. Met deze kleurige decoratie set verander je een saaie muur in een vroli...

Lees meer...
Artikelnummer: WD2017207
-: 40

Kinderkamer muurdecoratie set.

De decoratie set bestaat uit de trein twee vliegtuigjes en een set van 8 wolken de walldecor decoratie stickers zijn verplaatsbare en breng je bijvoorbeeld aan op de kast of wand.

Met deze kleurige decoratie set verander je een saaie muur in een handomdraai in een vrolijk geheel.

  • De afmeting van de Trein is ± 60x32cm de vliegtuig (dubbeldekker) is ± 29x17cm het tweede vliegtuig is ± 27x14,5cm en de grootste wolk is ± 16x9cm en de kleinste is ± 7x4cm.
  • De Walldecor decoraties hebben als kenmerk dat ze heel eenvoudig zijn aan te brengen, en wil je de decoratie een keer op een andere plaats aanbrengen dan kan dit heel eenvoudig.
  • Bij het verwijderen van de decoratie laat deze geen lijmresten achter.
  • De Walldecor decoratie stickers zijn aan te brengen op een schone en vlakke ondergrond zoals behang, meubels of geschilderde wand.
  • Link naar Uitgebreide product informatie

===============

Walldecor wallstickers give new life to walls, furniture, or anything with a flat surface, really. 

Our Walldecals are easy to apply. 
Choose from our wide range of modern, bold designs to fit your personality!

With our Walldecor decorative WallStickers, it is easy to create a new look and change the style of a room in a matter of minutes.

Walldecor wall stickers give new life to walls, furniture, or anything with a flat surface, really. 

Our Waldecals are easy to apply. 
Choose from our wide range of modern, bold designs to fit your personality!

With our Walldecor decorative WallStickers, it is easy to create a new look and change the style of a room in a matter of minutes.

 

Kinderkamer muurdecoratie Trein met twee vliegtuigjes en een set van 8 wolken

kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,