Soldaten, Leger meubel-, muurstickers

Soldaten, tanks en vliegtuigen meubel-, muurstickers.

De leger decoratiestickers staan verdeeld op 2 sheets van ieder 20.5 x 29 cm groot de decoratie stickers zijn ieder afzonderlijk aan te brengen.

Lees meer...
Artikelnummer: 2016 006 wd la 01
-: 40

Soldaten, tanks en vliegtuigen meubel-, muurstickers.

De leger decoratiestickers staan verdeeld op 2 sheets van ieder 20.5x29 cm groot de decoratie stickers zijn ieder afzonderlijk aan te brengen.

Met deze leger decoratie sticker set verander je de kamer snel en simpel en geef je de wanden, raam of je meubels een stoere uitstraling.

De decoraties kunnen binnen of buiten worden aangebracht op iedere gladde en harde ondergrond.
De decoratie stickers zijn gedrukt op een transparante folie zo heb je zowel binnen als buiten een gekleurde raamsticker.

Deze Walldecor decoratie stickers worden door JERMA in eigen beheer geproduceerd.

Voor deze decoraties wordt gebruik gemaakt van een lichte structuur folie welke absoluut zonder lucht bellen onder de stickers op te plakken is.
Dit komt doordat de lijm is aangebracht in kleine dotjes waarlangs een luchtbel eenvoudig kan ontsnappen.

Plakken is zo een echte doe het zelf klus. En breng je de decoraties op een verkeerde plaats aan dan kun je de decoratie stickers loshalen en weer opnieuw aanbrengen!

Muurstickers soldaten

kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,