Roommates decoratiestickers. - Katrein Duck, de vriendin van Donald Duck en Guus geluk decoratiesticker.

Verplaatsbare decoratie stickers.Super grote decoratie van Katrein Duck, de vriendin van Donald Duck en Guus geluk. Ben je opzoek naar een leuke decoratie voor de speel of b.v de slaapkamer ? Dan is dit wel een super decoratie die van een saaie wand ...

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 1513
-: 4
Klik op de afbeelding voor een vergroting en meer plaatjes
-
Verplaatsbare decoratie stickers.-Super grote decoratie van: 

Katrein Duck, de vriendin van Donald Duck en Guus geluk.

-
Ben je opzoek naar een leuke decoratie voor de speel of b.v de slaapkamer ? Dan is dit wel een super decoratie die van een saaie wand een vrolijk plaatje maakt.
-
Wij weten nu al zeker dat het eind resultaat meer dan geweldig zal zijn.
-
De decoratie bestaat uit meerdere onderdelen, zo bouwt u de decoratie eenvoudig als een puzzel op, en staat u niet met een enorme sticker in de hand die je dan strak op de muur moet zien te krijgen.  Met de Roommates decoratie stickers lukt het altijd!

Katrein of zoals haar amerikaanse naam Daisy Duck is echt super groot 69,8 cm breed X 98,4 cm. hoog
-
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn  verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • -
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, tegels, spiegels, etc., te decoreren. 
  • -
  • Roommates product info film.
 
kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen