Fluweel zachte velours bloemen als herbruikbare decoratie stickers maat XL.

Fluweel zachte velours bloemen als herbruikbare decoratie stickers maat XL.. Ook deze decoratie stickers is eenvoudig te verwijderen en zijn herbruikbaar. RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebr...

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 99.1345
-: 1
Fluweel zachte velours bloemen als herbruikbare decoratie stickers maat XL.
-
Fluweel zachte velours, cognac bruine bloemen.
-
Je zou echt in staat moeten zijn om deze decoratie sticker niet allen te zien maar ook te voelen. Deze set van abstracte cognac bruine bloemen de stet bestaat uit 2 bloemen met stelen.
.
Deze Roommates decoraties zijn gemaakt van fluweel zachte velours. Ook deze decoratie stickers is eenvoudig te verwijderen en zijn herbruikbaar.
-
De afmeting van het vel waar de decoraties elk appart op staan is wel 101,06 cm. breed  x 45 cm. groot. 
-
Elke bloem is 54 x 42,5 cm. groot.
-
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, spiegels, etc., te decoreren.
Veel plezier met het decoreren van elke gladde, droge of schone oppervlakte.
-
Roommates product film:
-
Roommates decoratie stickers voor jong en ouder: decoraties, decoratie, stickers, muursticker, decoratiestickers, zelfklevende decoraties, roommates, jerma, droomdecoraties, herbruikbare sticker, plakplaatjes, kinderkamer stickers