Geboortesticker babykamer meubelsticker Vintgage Kinderwagen, geboortesticker.

Geboortesticker Vintage kinderwagen geboorte wanddecoratie. De decoratie sticker wordt speciaal voor u gemaakt zo kunt u doorgeven welke naam er in de kinderwagen moet komen en u mag kiezen uit een lange rij met kleuren.

Lees meer...
€22,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 014.989
-: 40

Geboortesticker
Vintage kinderwagen geboorte / wanddecoratie.
-
De decoratie sticker wordt speciaal voor u gemaakt zo kunt u doorgeven welke naam er in de kinderwagen moet komen en u mag kiezen uit een lange rij met kleuren.
-
Gebruik deze decoratie als geboorte aankondiging of zoals op een van de voorbeelden te zien is als meubel decoratiesticker. de keuze is aan u.

  • Afmeting ± 58 x 56 cm.
  • -
  • Uit de folie waar de wandelwagen van gemaakt is snijden wij de tekst  zodat de ondergrond waar de decoratie op komt te zien is. De tekst : Geboren.  Krijgt de zelfde kleur als de wandelwagen.
  • -
  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • -
TIP!
Heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker, wil je deze decoratie aanpassen of wil je er b.v. een andere tekst bij?  Stuur ons dan een  e-mail met daarin een omschrijving van uw idee? Wij kijken of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
 
Geboortesticker
Geboorte raamsticker: geboorte sticker,geboortesticker,geboren sticker,raamsticker baby,raamsticker geboorte,naamsticker,naam sticker