Twitterende vogeltjes Voorkom dat de vogels tegen je raam of windscherm vliegen Je kunt er voor kiezen dit met de standaard plakvogels te doen maar je kunt er ook voor kiezen hier deze set Twitterende vogeltjes voor te gebruiken.

Twitterende vogeltjes. set van 23 Twitterende vogeltjes die je binnen of buiten op je raam plakt zo bescherm je de (echte) vogels.

Lees meer...
€16,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 013.880
-: 19
 • Raamdecoratie vogel set met 23 twitterende vogels. Kies zelf je kleur uit.

 • Het is een set van 23 vogeltjes met een afmeting van vogels ± 5,5 x 5,5  tot vogeltjes van ieder ± 10 x 10 cm.  groot.
  -
  Om te voorkomen dat er vogels tegen je raam vliegen of gewoon als decoratie binnenshuis op de wand of meubels.

  Voorkom dat de vogels tegen je raam of windscherm vliegen. Je kunt er voor kiezen dit met de standaard plakvogels te doen maar je kunt er ook voor kiezen hier deze set Twitterende vogeltjes voor te gebruiken. 

  • Deze vogels zijn naar eigen inzicht  per stuk aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

   

  Raamdecoratie vogel set met 23 twitterende vogels. 

Vogelbescherming raamstickers: vogels,vogelbescherming raamsticker,dierenbescherming raamklevers,windschermsticker,deurstickers,glassticker,raamklevers vogels
Vogels voor raam ramen windschermen: vogelsticker,vogel plaatjes, raam vogel, raamvogels,plakplaatjes vogels,sticker met vogel, windscherm sticker