Traptrede Muizen familie decoratie stickers

Muizen traptrede sticker. De set bestaat uit 6 muizen afmeting van de muis is per stuk ± 7 x 13 cm. groot, het stuk kaas is ± 20 x 6,5 cm. groot.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 015.121
-: 34

Muizen familie decoratie stickers. 
-
Waar? Nou daar, daar op de trap zit een hele muizen familie.
-
Breng deze decoratie stickers aan op de trap maar ook op een andere plaats op de wand meubels of ramen lijken het net echte muizen. En met de ingang naar het muizen hol hoef je niet ver te zoeken waar de muizen wonen. De kaas licht voor ze klaar.

-

  • De JERMA muizen decoratie stickers zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • -
  • De set bestaat uit 6 muizen afmeting van de muis is per stuk ± 7 x 13 cm. groot, het stuk kaas is ± 20 x 6,5 cm. groot.
  • -
  • Maakt een keuze uit 1 van de vele kleuren die wij voor je klaar hebben staan.
TIP!
Heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker of tekst stuur ons dan een  e-mail met daarin een omschrijving van uw idee en als deze beschikbaar is een schets tekening en de gewenste afmeting, wij kijken dan of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: muis muizen trapsticker muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,