JERMA - Decoratie sticker Dromerig Beertje

Super leuke decoratie die toepasbaar is op elke vlakke ondergrond dit kan je muur zijn maar ook de meubels zijn vaak geschikt om te decoreren. En wil je ook de raam van je kamer voorzien van een decoratie dan is het goed om te weten dat de JERMA deco...

Lees meer...
€16,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 016.173
-: 40

Muursticker.

  • Dromerig Beertje.

-
Super leuke decoratie die toepasbaar is op elke vlakke ondergrond dit kan je muur zijn maar ook de meubels zijn vaak geschikt om te decoreren. En wil je ook de raam van je kamer voorzien van een decoratie dan is het goed om te weten dat de JERMA decoraties aan 2 zijde gekleurd zijn. Zo heb je binnen en buiten een mooie decoratie.
-
Deze decoratie is in heel veel kleuren leverbaar de keuze is aan u, zo kan je een kleur kiezen die het beste bij de kamer past.
-

  • Afmeting  ± 50 cm. breed X 58 cm. hoog.
  • -
  • voorzien van een overdracht tape zodat aanbrengen goed zelf te doen is.
-
Decoratie stickers worden ook wel interieurstickers of wandstickers genoemd. De JERMA decoraties worden in eigen atelier gesneden uit vinylfolie van hoge kwaliteit.  
=
De folie waarvan de decoratie is gemaakt heeft een mat oppervlak zodat zonlicht of kamerverlichting niet hinderlijk gaan blinken.
kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,