Gekleurde muurstickers, raamdecoratie Dots, stippen, cirkel decoratie.

Gekleurde muurstickers, raamdecoratie Dots, stippen, cirkel decoratie. Plak de stippen her en der verspreidt over de raam, meubels en/of wanden. Natuurlijk kun je ook een patroon bedenken. De set bestaat ui 84 cirkels die je per stuk aan kunt brengen...

Lees meer...
€12,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 014.998
-: 22

Dots, Gekleurde muur-, raamdecoratie  set
-
Uitgebreide decoratie set waarvan je zelf de 3 kleuren mag kiezen. Plak de stippen her en der verspreidt over de raam, meubels en/of wanden. Natuurlijk kun je ook een patroon bedenken. De set bestaat ui 84 cirkels die je per stuk aan kunt brengen.
-
Dit is wel een heel eenvoudige manier om de saaie wand simpel te veranderen in een kleurig geheel.

  • De JERMA cirkel decoratie decoratie stickers zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • -
  • Zo zijn ze geschikt voor op de wand, maar ook zeker voor op de raam de kleur is binnen en buiten mooi helder. Zo heb je binnen en buiten een mooie vrolijk gekleurde decoratie.
  • -
  • Afmeting: 12 stuks van 8 cm. 48 stuks van 5 cm. en 24 stuks van 3 cm.
  • -
TIP!
Heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker wil je deze decoratie aanpassen of wil je er b.v. een tekst bij? stuur ons dan een  e-mail met daarin een omschrijving van uw idee? Wij kijken of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: dots, cirkel muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,