JERMA - muursticker Bloemenhart decoratiestickers set

Bloemenhart decoratie stickers set van 3 stuks. Decoratie set voor op je ramen wanden of meubels. De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde onde...

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 016.183
-: 40
Bloemenhart decoratie stickers set van 3 stuks. 
En de de kleuren kies je zelf, hoe mooi is dat!
-
Of je nu de meubeltjes, ramen of wanden wil decoreren dan heb je met deze set iets dat altijd toepasbaar is.
De Kleuren van deze decoratie kies je zelf uit, zo weet je ook zeker dat de kleuren echt bij de kamer passen.
-
  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.  Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en geschilderde wand.
  • .
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.
  • De afmeting is: 2 cirkels van ieder ± 20 cm groot en 1 set van ± 16 cm. groot.
TIP!
Heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker, wil je deze decoratie aanpassen of wil je b.v. een andere maat?  Stuur ons dan een  e-mail met daarin je vraag. Wij kijken of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: hartjes bloemen muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen