7 Dagen week planbord, memoboard schoolbord agenda te doen lijst memmobord

week planbord, memoboard schoolbord agenda en een blanco bord voor de extra tekst of opmerking. Gebruik dit memobord op school, werkplek of voor de boodschappen thuis.vaanbrengen op een vlakke ondergrond, je kunt ze bijvoorbeeld ook op de raam of deu...

Lees meer...
€24,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 013.770
-: 30

Klik op de afbeelding voor een vergroting en meer plaatjes.
-
7 Dagen van de week plan-, memobord.  

-
De 7 dagen van de week en een blanco bord voor de extra tekst of opmerking. Gebruik dit memobord op school, werkplek of voor de boodschappen thuis. 
De 8 vlakken kunt je per stuk  aanbrengen op een vlakke ondergrond, je kunt ze bijvoorbeeld ook op de raam of deur plakken.
-
De planner kun je eenvoudig beschrijven met een schoolbord krijtje.
-
Je kunt voor het standaard zwarte krijtbord, maar waarom kies je niet voor een andere kleur wij hebben er genoeg voor je klaar staan.
-

  • Uit de folie waar de weekplanner van gemaakt is wordt de tekst gesneden zodat de ondergrond waar de kalender op komt weer te zien is.
  • -
  • De planner is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • -
  • De afmeting van elk vlak apart  is 20 cm. breed x 27 cm hoog.
memobord planbord memoboardsticker: plakbaar memobord planbord, memoboard sticker, schoolbord planbord, agenda, maandplanner,weekplanner,plakbaar planbord,schoolbord,schoolbord planner,week planbord,maand planbord.