Muursticker kaart van Nederland met markers

Muursticker kaart van Nederland in een kleur naar keuze natuurlijk dan wij er ook de land markers bij zo kun bv precies aangaven waar je al eens geweest bent. De afmeting is ± 75cm breed en ± 90cm hoog

Lees meer...
€34,95 Incl. btw
Merk:
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 2018.206
-: 24

Muursticker kaart van Nederland in een kleur naar keuze natuurlijk dan wij er ook de land markers bij zo kun bv precies aangaven waar je al eens geweest bent.

De afmeting is ± 75cm breed en ± 90cm hoog zo decoreer je op een mooie manier de wand bij je thuis of op de werkplek. 

  • Ook deze JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende matte plastic folie.
  • De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • Mocht het zo zijn dat je liever een andere afmeting zou willen bestellen stuur ons dan even een e-mail met de gewenste afmeting. Wij laten je dan (vrijblijvend) weten of het kan en wat de kosten voor de gewenste afmeting is.

Muursticker kaart van Nederland

kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,