lazoo Ballerina, kasteel herkenbare kindertekeningen zoals een ballerina, giraf, kasteel, zeemeermin, bloemendecoratie

Meest herkenbare kindertekeningen zoals een ballerina, giraf, kasteel, zeemeermin, bloemen eigenlijk teveel om op te noemen.
-
Deze handig in gebruik en op vrijwel elke ondergrond toepasbare decoratie stickers toveren in een handomdraai een saaie w...

Artikelnummer: RM-LAZOO-004
-: 2
Klik op de afbeelding voor de vergroting en meer plaatjes.
-
Herbruikbare decoratie stickers.
-
Lazoo
Meest herkenbare kindertekeningen zoals een ballerina, giraf, kasteel, zeemeermin, bloemen eigenlijk teveel om op te noemen.
-
Deze handig in gebruik en op vrijwel elke ondergrond toepasbare decoratie stickers toveren in een handomdraai een saaie wand om in een super gave kind vriendelijke kinderkamer.
-
In totaal zitten er 53 verschillende decoratie stickers in dit pakket. Zo decoreer je op een leuke manier de kinderkamer.
-
  • In de verpakking zitten 4 vellen met daar op de 53 losse decoratie stickers, de afmeting van elk vel apart is 44,5 x 25 cm. groot.
  • .
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • -
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, laptopcovers, tegels, spiegels, etc., te decoreren.
  • -
Roommates decoratie stickers info film:
kinderkamer decoratie stickers wanddecoratie stickers meubelstickers: muursticker,muursticker,grote stickers,kinderkamer sticker,kinderkamer sticker,meubelsticker,meubel sticker,zelfklevende plaatjes,klasraam sticker,klasraam schildering,