Dieren in het bos babykamer sticker, kinderkamer muurplakker-, decoratie muurklevers stickers

Dieren in het bos decoratie stickers. De natuur is nog nooit zo leuk geweest! Breng een vleugje van het buitenleven in uw huis met deze schattige muurstickers. De decoratie set bestaat ondermeer uit vriendelijke eekhoorns, vrolijke konijnen.

Artikelnummer: RM - 1398
-: 4

Dieren in het bos, de natuur is nog nooit zo leuk geweest! 
-
Breng een vleugje van het buitenleven in uw huis met deze schattige muurstickers. 
-
De decoratie set bestaat ondermeer uit vriendelijke eekhoorns, vrolijke konijnen, een nieuwsgierig hertje, vogels, bloemen, bomen, en nog veel meer! 
-
Met heldere en kleurrijke tinten en leuke patronen op elk ontwerp, deze set is zeker een hit voor zowel kinderen als volwassenen. 
-
En omdat onze muur stickers verplaatst kunnen worden kunt u een eigen bos scene op je muren maken en veranderen zo vaak als u maar wil.
.

  • In de verpakking zitten 4 vellen met daar op de 89 losse decoratie stickers, de afmeting van elk vel apart is 44,5 x 25 cm. groot.
  • -
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • -
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, etc., te decoreren.