Betaalmethoden

Bestellen bij Droomdecoraties.nl -JERMA staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. 
-
Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd
-
De website van JERMA.nl maakt van iDEAL.
Voor creditcard betalingen maken wij gebruik van de meest veilige betaalmethodes van MultiSafepay
-
Na Uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van MultiSafepay, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. 
Na de betaling keert u terug naar de website. 

U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.
-
Bankoverschrijving

Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

-
REKENING nummer:  NL68 INGB 000 6236672

EU: Voor overige landen gebruikt u het IBAN nummer: NL68INGB0006236672 en de BIC code is INGBNL2A

Kopen op rekening
Voor organisaties / Scholen die uitsluitend op rekening kunnen kopen bieden wij deze mogelijkheid. Hiervoor stuurt u een e-mail naar info@jerma.nl met het verzoek om op rekening te kopen. Na controle krijgt u dezelfde werkdag nog een antwoord van ons.

MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
-------

PayPal
Na het controleren en bevestigen van uw bestelling komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies. De kosten voor het gebruik van paypal staan bij de betaling vermeld.
--------

De adres gegevens van JERMA zijn:

  • Kantoor adres, Droomdecoraties.nl-JERMA, Huigepolder 6, 5235VJ, 's-Hertogenbosch.
  • -
  • E-mail: info@jerma.nl
  • -
  • KvK: 16062564, BTW nummer:1122.19.160.B02
  • -
  • Telefoon: 073 6221982 is bereikbaak tijdens kantooruren. (ma>vr. 9.00>16.00 uur)
  • -
  • REKENING nummer:  NL68 INGB 000 6236672